Steigers & bouwmaterialen

Verhuur bouwmaterialen & onderhoud woning

Steigers nodig? Of service voor uw vakantiewoning?

VERHUUR


 CONTACT & Tonnie van de Weerd 

Bijv. rolsteigers

Machines en bouwgereedschap huren

Varmland

Het bleek jaren geleden erg lastig om in het Zweedse Varmland steigers en gereedschap te huren. Daarom bieden wij de mogelijkheden voor het huren van diverse benodigdheden voor de bouw.


Contact 

Onderhoud & service

aan uw vakantiewoning

Uw vakantiehuis is een kostbaar bezit, maar een groot deel van het jaar bent u in Nederland of België en heeft u geen toezicht op uw huis. In die tijd blijft er meestal veel werk liggen en kan er veel verkeerd gaan. Daar kunnen wij u bij helpen als uw vakantiewoning in ruwweg de driehoek Hagfors, Sunnemo, Munkfors in de provincie Värmland ligt.


Contact 

Bijv. grasmaaien

Steigermateriaal in Zweden

Verhuur

steigermateriaal

Voor het schilderen van uw huis of andere werkzaamheden verhuren wij gekeurde aluminium rolsteigers met een maximale werkhoogte van 6 of 8 meter.Ook verkoop van zowel nieuwe als gebruikte rolsteigers kunnen wij verzorgen.


Contact 

Controle

van uw woning

Wij kunnen uw huis regelmatig controleren op inwendige zowel uitwendige onregelmatigheden. Wij controleren zo vaak u wilt. Na iedere controle stellen wij u per e-mail op de hoogte van onze bevindingen. Bij een probleem kunnen wij, uiteraard in overleg met u, direct de juist vakman of het juiste bedrijf inschakelen om een probleem zo snel mogelijk op te lossen.


Contact 

Voor al uw controles

Alles voor uw woning!

Onderhoud woning

Door onze bekendheid met de lokale vakmensen en bedrijven kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste vakman/bedrijf voor bijvoorbeeld timmer-, schilder-, of loodgieterswerk.

Tuinonderhoud

Wij kunnen voor u tijdens het maaiseizoen regelmatig het gras voor u maaien en het strimwerk verzorgen, zodat u of uw gasten altijd in een verzorgde omgeving aankomen. Na uitvoering van de werkzaamheden stellen wij u direct per e-mail op de hoogte van de uitgevoerde werkzaamheden.

Postservice

Een overvolle, uitpuilende brievenbus is voor mensen met slechte bedoelingen een aanwijzing dat ze niet gestoord zullen worden.Wij kunnen uw brievenbus regelmatig (bij controle) legen en uw post bewaren cq. doorsturen naar uw adres in Nederland of Belgie.Als u uw huis regelmatig verhuurt kunnen wij voor sleuteloverdracht zorgen. Tevens de nacontrole/schoonmaak kunnen wij verzorgen.

Tonnie van de Weerdtonnievandeweerd@yahoo.setel. ++46-730803633