vakantiehuis hagfors

Vakantiehuis Hagfors

Zweden

Hagfors is de hoofdstad van de gemeente Hagfors in het landschap Värmland en de provincie Värmlands län in Zweden.

INWONERS

12.125

OPPERVLAKTE

6,11 km²

Vakantiehuis

De vakantiewoning in Zweden is voorzien van o.a. moderne, compleet vernieuwde badkamer, compleet ingerichte keuken, diepvriezer, wasmachine, satelliet-tv met Nederlandse zenders, dvd, WIFI, gebruik visboot met elektromotor, gebruik kano en mountainbikes. Verder heeft de vakantiewoning in Zweden een zeer grote privé tuin van circa 1800 m2, grenzend aan het bos, voorzien van tuinmeubilair


hagfors in de winter


huur-een-huisje-zweden


huisjehureninzweden


huisje-zwedentehuur


huisje-zweden-huren


zweden-badkamer-hagfors


zweden-fietsen-hagfors


slaapkamer-groot-hagfors


zwedenboot


image001-3


zweden_verhuur

De omgeving

Het gebied waar de vakantiewoning in Zweden staat is een paradijs voor liefhebbers van ongerepte flora en fauna.  Van korstmos tot kraanvogel, van bes tot bever. Tijdens uw vakantie in Zweden kunt u genieten van de natuur, die in Värmland nog de baas is. 77% van de oppervlakte van de provincie bestaat uit bos. Naast elanden, bevers en een rijkdom aan vogelsoorten leven er ook bruine beren. Sinds kort is ook de wolf er terug.
In uw vakantie in Zweden kunt u vissen, golfen, langlaufen, mountainbiken, wandelen, wildernissafari’s en nog veel meer.

 

Centraal gelegen tussen de skigebieden Ski Sunne in Sunne en Värmullsåsen in Hagfors. In de nabije omgeving van de vakantiewoning in Zweden zijn verschillende langlaufloipes, routes voor lange (winter)wandelingen, mogelijkheid voor huskysledetochten, natuurexcursies en ijsvissen. Lees meer over winteractiviteiten.

Naast de mooie winter is Lente & Zomer ook prachtig! Lees hier zomeractiviteiten.


huskyzweden


skien_in_zweden

Beschikbaarheid

Kalender word geladen……